Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google

Ønsker du en trygg og virusfri arbeidsplass?

Et trygt, rent og sunt inneklima

Puritas AS og Crystal Facility samarbeider med:

Ja takk, 
jeg vil ha mer informasjon

Jordklode holdt i hånd med grønne trær

Effektiv desinfisering og grundig rengjøring

Desinfeksjons roboten Decon-X

Roboten renser mer enn 99% av alle virus, bakterier, soppsporer og mikrober. Maskinen benytter tørrtåke fra Hydrogenperoksid og er 100% miljøvennlig. Tørrtåken når inn alle steder hvor luft kommer til som f.eks. tastatur, møbler, tekstiler, håndtak mm. Behandlingen er ikke skadelig på elektronikk eller materialer. Etter endt behandling blir tørrtåken til oksygen og vann.

Dexon-X desinfeksjonsrobot
Start video

Se hvordan Decon-X roboten arbeider

Om Crystal Facility AS

Vi er totalleverandør av Facility services med hovedvekt på renhold og hygiene. Vi er en servicebedrift i god vekst, og har i dag 96 ansatte. Vi er en betydelig aktør i servicemarkedet og betjener i dag Oslo, Akershus, Drammen, Østfold, Vestfold og Ålesund. Våre systemer og teknologiske løsninger gjør oss til en ledende bedrift i bransjen. Vi tilstreber seriøsitet og ryddighet i alle våre relasjoner. Vi er aktivt medlem i bransjeorganisasjonen VIRKE og Miljøfyrtårn-sertifiserte.

Om Puritas AS

Vi har agenturet på Decon-X IoT robot for desinfisering av mikroorganismer som virus, bakterier, lukt og muggsporer fra inneklimaet. Vår portefølje består av mobile IoT roboter og faste IoT robot installasjoner. Vi har biler utstyrt med mobile IoT roboter og utfører desinfisering og luktfjerning som en tjeneste. Behandlingen tar noen timer og vi som utfører arbeidet kan med IoT-teknologi følge med på roboten gjennom hele prosessen for å sikre deg en trygg og effektiv behandling. Du som kunde vil også få tilsendt en rapport etter utført behandling.
Med denne unike behandlingsteknologien kan vi forbedre inneklimaet og arbeidsmiljøet på institusjoner og arbeidsplasser.