Om Oss

Puritas Norge AS har agenturet på Decon-X IoT roboter for desinfisering av mikroorganismer som bakterier, lukt, virus og muggsporer fra inneklimaet. Porteføljen består av mobile IoT roboter og faste IoT robot installasjoner.

Med en helt ny norskprodusert robotteknologi kan Puritas desinfisere alle typer innvendige rom. Roboten bruker en naturlig gass som tar knekken på 99,9999% av alle bakterier, virus, soppsporer og lukt. Behandlingen er ikke skadelig for hverken møbler, tekstiler eller elektronikk. Gassen som brukes er 100% miljøvennlig, og biproduktet etter en behandling vil kun være vann og oksygen.

Puritas AS har biler utstyrt med mobile IoT roboter og utfører desinfisering og luktfjerning som en tjeneste. Behandlingen tar ca 4 – 5 timer og vi som utfører arbeidet kan med IoT-teknologi følge med på roboten gjennom hele prosessen for å sikre deg en trygg og effektiv behandling. Du som kunde vil også få tilsendt en rapport etter behandlingen.

Med denne unike behandlingsteknologien kan vi forbedre inneklimaet og arbeidsmiljøet på institusjoner og arbeidsplasser.

Dette vil også kunne bidra aktivt til en løsning på problemet for de som har astma eller har fått allergiske reaksjoner på grunn av muggsporer i hjemmet.

Puritas AS har en rekke samarbeidspartenere, og vi vil kunne bistå med befaring og konsultasjon og hjelper deg trygt gjennom prosessen.

Søk i Arkivet

Mest Populære artikler:

Facebook innlegg: