Decon-X   Teknologi

Teknologien er forskningsbasert og utviklet og produsert i Norge. Roboten genererer tørr tåke fra hydrogenperoksid og brukes både forebyggende og ved utbrudd. Tåken fyller rommet og fjerner 99,9999% av alle bakterier, virus og sporer fra inventar og teknisk utstyr.

4-årig forskningsprosjekt

Dagens teknologi er utviklet av Decon-X i samarbeid med partnere i et 4-årig forskningsprosjekt støttet av Norges Forskningsråd’s BIA program. Partnere er Nofima, Christian Michelsen Research, Gexcon, Grilstad, TINE, Sunnaas Sykehus og Gatehospitalet.

Metoden for fjerning av mikroorganismer er verifisert hos Statens Serum Institut i Danmark, Karolinska Institutet i Stockholm og ved Dr. Brill Institut i Hamburg. Statens legemiddelverk uttaler: «Dokumentasjonen viser at produktet er effektivt mot gram-positive og gram-negative bakterier, sporer, virus og sopp.»

Decon-X sin teknologi er utviklet i Norge og produseres i Hønefoss av Tronrud Engineering.

99.9999% reduksjon av alle mikrober

Det viktigste mål er å alltid sørge for en reduksjon av minst 99.9999% av alle mikrober – en log 6 redusering. Dette er et viktig bidrag til bekjempelse av antibiotika resistente bakterier.

Se Decon-X og teknologien i bruk

Start video

Decon-X er en ny desinfeksjonsmiddel som med robotteknologi fjerner mikroorganismer som bakterier, lukt, virus og muggsporer fra inneklimaet.

Motta nyhetsbrev fra Puritas.no

Klima gir et utvalg av relevante nyheter relatert til utviklingen av produktene, hendelsene og historiene. Registrer deg for nyhetsbrevet og få viktig informasjon om oss direkte på e-post.

Opplysningene du registrerer på denne siden lagres på vår server, og de deles ikke med andre.

© 2018-2021  Copyrigh, All rights reserved​   |   Puritas AS, Norway